Относно събитията в Турция

Вашата оценка
Относно събитията в Турция
Уважаеми клиенти и партньори,

Във връзка със събитията в Република Турция от изминалите дни бихме искали да Ви уведомим следното:

  • Екипът ни поддържа постоянна връзка както с колегите и партньорите ни, така и с клиентите ни, намиращи се в турските курорти, като те споделят, че ситуацията е спокойна и туристите се наслаждават на почивката си.
  • Следим актуалната информация на Министерство на външните работа на Р.България, Турското Министерство на туризма и TURSAB (Асоциацията на турските туроператори и туристически агенти) относно ситуацията в Република Турция и по-специално сигурността на туристите, които се намират там или им предстои пътуване до турските курорти.
  • От страна на турското правителство са взети мерки за сигурност от най-високо ниво, летищата и туристическите съоръжения функционират нормално и няма форсмажорни обстоятелства.
  • На 20.07 проведохме и среща с участието на зам.министъра на туризма Ирена Георгиева, Българска асоциация на туристическите агенции (БАТА), Асоциация на българските туроператори и туристически агенции (АБТТА) и представители на туроператорски фирми, обслужващи дестианция Турция, и взехме съвместно решение, че ще продължим осъществяването на планираните програми и че трябва да разграничаваме зоната на туристическите курорти от централните градове Анкара и Истанбул. В нашата Facebook страница ще откриете и официалното съобщение, което получихме от TURSAB на 20.07.2016, във връзка със ситуацията в Р. Турция и уверение относно сигурността на туристическите курорти.

С уважение: Екипът на туристическа агенция “Ориент 99”
Защо Orient 99?
21 години
професионализъм
и доказан опит
ГОЛЯМО
разнообразие от
качествени хотели
и услуги
10 любими
топ дестинации
Атрактивни
цени без конкуренция