Нова година в Мармарис, Турция с автобус за 4 нощувки

Вашата оценка
Нова година в Мармарис, Турция с автобус за 4 нощувки
Нова Година 2015 в МАРМАРИС, Турция / 4 нощувки/
 
Локация
Мармарис, Турция
 
Транспорт
Автобус
 
Продължителност
6 дни / 4 нощувки
Резервирай
 
Маршрут
София - Мармарис - София

ПРОГРАМА
ЗА КУРОРТА

НОВА ГОДИНА 2015 В МАРМАРИС
28.12.2014 - 02.01.2015


ПРОГРАМА
1`ви ден
28.12.2012
Тръгване в 15.00ч. от София стадион "Васил Левски", 17.00ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”, 18.00 от Стара Загора, Сливен. Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта преминаване на Дарданелите.

2`ри ден
29.12.2012
Преди обед пристигане в Мармарис. Панорамна обиколка на Мармарис. Настаняване в избрания хотел. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

3`ти ден
30.12.2012
Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии /срещу допълнително заплащане/. Свободно време. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

4`ти ден
31.12. 2012
Закуска. Свободно време. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР с богато меню, неограничено количество безалкохолни и алкохолни напитки и атрактивна празнична програма.
Нощувка.

5`ти ден
01.01.20113
Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

6`ти ден
02.01.2013
Закуска. Отпътуване за България. По-желание разглеждане на гр. Измир. Пристигане на другия ден рано сутринта в Пловдив, София на ст. "Васил Левски".

ТА ”ОРИЕНТ 99” ООД има сключена Застраховка “ Отговорност на тутоператора” полица № 3405081200R00095 г. на TBIH BULSTRAD Vienna Insurance Group, с адрес: София, пл. "Позитано" №5

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:

  • Транспорт София-Мармарис-София с комфортен, лицензиран за международен транспорт автобус.
  • 4 нощувки на съответната база - ALL – всичко включено
  • Панорамна обиколка на Мармарис;
  • ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР с неограничени алкохолни и безалкохолни местни напитки;
  • Обслужване на местó в Турция,Мармарис от представител на ТА “Ориент 99” ООД и на фирмата партньор на ТА Ориент 99 ООД
  • Медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. доплащане /.В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ Е ВКЛЮЧЕНО:

  • всички допълнителни екскурзии на място.Минимален брой участници за провеждане на екскурзията 35 туриста.
При пътуване в Република Турция за български граждани е необходим задграничен паспорт валиден два дена след връщането обратно в БЪЛГАРИЯ и лична карта.

Медицински и санитарни изисквания към български граждани няма!


МАРМАРИС,Турция
Мармарис е уникално разположен на границата между Егейско и Средиземно море. Той е запазено природно пристанище, в близост до което са разпръснати очарователни островчета.

Това е един от най-очарователните турски курорти, превърнал се само за няколко години от рибарско селище в атрактивна туристическа дестинация. В момента там можете да откриете едни от най-хубавите хотели и ресторанти, красиви плажове, бурен нощен живот и изобилие от търговски обекти. Ще ви очарова многото зеленина в града, величествените гори около него, чистотата и лазурността на морето.

Градът е възникнал на мястото на древния Фискос и е в близост до други интересни археологически обекти като Книдос и Каунос. Едно от най-очарователните места е старата част на града, където можете да се потопите в автентичната атмосфера на Турция и да се насладите на прекрасния изглед към целия залив и към двете яхтени пристанища на града. Там ще откриете какато пъстри пазари за сувенири, така и луксозни магазини, ресторантчета за морски специалитети и традиционна кухня.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ!

ОСТРОВ РОДОС
Не пропускайте възможността да посетите страната на слънцето, митовете и легендите и да видите един от най-красивите и древни острови като съчетаете почивката в Мармарис с еднодневно пътешествие до гръцкия остров Родос. Там Ви очаква невероятната атмосфера на рицарската крепост с най-добре запазената средновековна улица в Европа, Кастеланията, двореца на Великия Магистър и умален макет на Йерусалим. На изумрудения остров можете да посетите мястото където е стоял величествения Колос – статуя на Бога Слънце-Хелиос...

ПАМУККАЛЕ
В превод Памуккале означава ˝замък от памук˝ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Това чудо на природата няма аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия никропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад- Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица-Клеопатра.

ДАЛИЯН КАУНОС
Ако сте авантюрист по душа и обичате интересните и екзотични пътешествия, то тази екскурзия е точно за Вас. Ще имате възможност да видите уникалните скални гробници в древния град Каунос и да чуете историята на Ликия..Ще пътувате с лодка по реката до мястото където тя се влива в Средиземно море и ще се разхождате по плажа на костенурките Карета-Карета. А накрая ще можете да опитате ефекта на лечебната кал в световно известните кални бани.

ТУРСКА ВЕЧЕР
За да почувствате екзотиката на Изтока и да се потопите в атмосферата на ориенталски песни и танци, елате с нас на Турска нощ в най-големия и известен ресторант в Мармарис- КЕРВАН САРАЙ. Ще имате уникалния шанс да станете свидетели на шоуто на професионални изпълнители на танца на корема, ще видите фолклорни танци от различните области на Турция и ефектното представление с огън и саби. Там можете да опитате традиционни вина и мезета, а също да представите страната си във финалното състезание за най-добре танцуващ участник от публиката.

ГМУРКАНЕ
Тайнственият и безграничен подводен свят се явява обект на много изследвания. Пачивайки в Мармарис имате възможност да видите красотата на подводния свят. Няма да ви трябва професионален опит, тъй като с вас ще бъде професионален инструктор. Ще имате и обяд на яхтата.

ОСТРОВЪТ НА КЛЕОПАТРА
Ако искате да се къпете в кристално чистите води на Егейско море, да си направите пилинг с уникален пясък и да се пренесете 2000 години назад с историята на една голяма любов, елате с нас...Островът се намира в най-големия турски залив Гьокова..Според легендата той е бил подарен на Клеопатра от Марк Антоний и специално за нея е бил донесен бял пясък от северна Африка...На острова могат да се видят останките от древния град Кадрия – театър, храм на Аполон, базилика, хранилищата на острова...

ЕФЕС-ДОМЪТ НА ДЕВА МАРИЯ
Ефес - един от най-древните елински градове-колонии в Мала Азия, основан през 11 век пр. н.е. Този град векове наред не слиза от страниците на Античната история. В Ефес се е запазила основната структура на древния град, което позволява да си съставите представа за устройството на античното селище. Достигналите до нас останки от фасада на античната библиотека на Целмуис Полинемус, двете агори, баните, къщите на богати граждани до днес поразяват с изящество и завършени форми. В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия

ТА ”ОРИЕНТ 99” ООД има сключена Застраховка “ Отговорност на тутоператора” полица № 3405081200R00095 г. на TBIH BULSTRAD Vienna Insurance Group, с адрес: София, пл. "Позитано" №5Защо Orient 99?
22 години
професионализъм
и доказан опит
ГОЛЯМО
разнообразие от
качествени хотели
и услуги
10 любими
топ дестинации
Атрактивни
цени без конкуренция