хотел Akdeniz Beach във Фетие

Вашата оценка
хотел Akdeniz Beach във Фетие
AKDENIZ BEACH
 
Локация
Фетие, Турция
Резервирай
ОПИСАНИЕ
ЦЕНИ
ОФЕРТИ С ТОЗИ ХОТЕЛ
ОФЕРТИ ЗА ТАЗИ ДЕСТИНАЦИЯ
 

Местоположение
Сгушен под внушителен планините до края на подпис крайморската снимка, снимана и много синя лагуна, е нашият приятелски турски хотел. Едва 2 минути разходка от великолепен плаж на Олудениз, можете да се отпуснете и с нас в нашите наскоро модернизирана всички включително хотел, или да изберат да ползват всички там е да предложи в тази охладени се морски курорт с приключенски обрат.

Вземете студено питие от бара и ще лежат по свободна форма нашия басейн, четете книга или просто поглед нагоре в синьото небе и да гледате парапланери отпадане от небето, добавяйки някои летателни развлечения.

Курортът Olu Дениз, или Мъртво море, както е известно, на английски език, е мека за парапланери, спортни ентусиасти и почиващите от всички краища на света. Все още относително малък и в спокойна атмосфера, тя предлага широк спектър от охладено се плажни барове и ресторанти, добро малко магазини продават всички разнообразни стоки от турски наслада за чисто злато и бижута, може би най-важното е, привидно безкраен пясък и чакъл плажа водещи върху тюркоазени води на известната лагуна, идеалното място да се плува.

Олудениз е освежаващо свободни от uninspiring ЕПК блоковете си, че най-джудже Средиземно море горещи точки. Хотелът е средно по размер с 54 добре проектирана, климатизирани, BG-собствена стая спи до 3 души и 2 семейни апартамента, всички с телевизор и хладилник. Стаите ни са проектирани да се възползват максимално от планински гледки с гледа през балкона да Babadag ( \'Grand планина \"), нашата басейна и ароматни, жасмин аромат градини. Стаите са вкус разположени в малки блокове около страхотна басейн, бар, обслужващи деня закуски и напитки, както и два ресторанта, включваща всичко стил ресторант и глоба а ла карт ресторант (на разположение на нашите включително всички гости на 20% намалената цена).

Ersel и неговия екип от турски и английски език казано персонал са станали и много обичаше с избора на нашите гости да се върне при нас година след година. Ние създадохме една спокойна атмосфера, топлото посрещане и излизат от нашия начин да се гарантира, че почивката ви е всичко, което би искал да бъде.

В хотела
Всички 56 стаи са леки и ефирни, вкус оформена с нови мебели, гардероб, климатик, BG-апартамента, телевизори и мини-хладилник. 2 семейни апартамента, състоящи се от 2 съседни стаи, двойни и двойни. Имаме нов блок с изглед към планината път, който е дом на нашите А ла Карт ресторант предлага страхотна гама от интернационална кухня *.

Вземи едно питие от нашия All Inclusive бар и глътка далеч вечерта на вашия балкон с изглед към басейна, гледане на парапланери високо горе, или кози traipsing в противоположната страна планина. Чуйте звука на джамията, щурци и просто да се отпуснете в Laid Back живот, който се предлага тук в хотела Akdeniz бряг.
All of our rooms have: Всички наши стаи имат:
Air Conditioning - Климатик
Telephone - Телефон
Television - Телевизия
Fridge - Хладилник
Hairdryer - Сешоар
Баня с душ-кабина
Балкон с басейн & планински гледки
Сейф са на разположение в приемната

Развлечения
Хотелът Ersel управител и неговия екип, са винаги на ръка, за да ви помогнат или да ви посъветва за престоя си с нас в Akdeniz Beach Hotel. Ние имаме за цел да създаде А, обратно атмосфера в хотел, предлагащ сола, двойки и семейства, на всички възрасти на съоръжения и възможности да получите най-много от техните празник с нас.

Нашите основни съоръжения са:Голям привлекателна свободна форма басейн, Отделен детски басейн, Просторни тераси слънцето с шезлонги & чадъри, Бар басейн, обслужващи закуски
All Inclusive ресторант, А ла карт ресторант
Entertainment (day & night) including a weekly Turkish night with BBQ and Belly Dancer - Развлечения (ден & нощ), включително седмична турска вечер с барбекю и Belly Dancer
Район, включително телевизия SKY TV показва всички основни спортни събития, Сейф предоставя под наем на рецепцията.
Билярд, Тенис на маса,
Таблица футбол


 
 
Резервирай
Защо Orient 99?
21 години
професионализъм
и доказан опит
ГОЛЯМО
разнообразие от
качествени хотели
и услуги
10 любими
топ дестинации
Атрактивни
цени без конкуренция