Ранни записвания за почивка във Фетие с автобус 2019

Вашата оценка 3.7 от 3 гласа
Ранни записвания за почивка във Фетие с автобус 2019
ПОЧИВКИ - Лято 2018 във ФЕТИЕ, Турция - 7 нощувки - автобусна програма
 
Локация
Фетие, Турция
 
Транспорт
Автобус
 
Продължителност
10 дни / 7 нощувки
Резервирай
 
Дати на отпътуване
 
Маршрут
София - Пловдив - Фетие
ПРОГРАМА
ЦЕНИ НА ХОТЕЛИ
Фетие, Турция
10 дни / 7 нощувки
Вид хранене: UAI
ПРОМО ОФЕРТА
от 599 лв.
Фетие, Турция
10 дни / 7 нощувки
Вид хранене: ULTRA ALL INCLUSIVE
от 869.5 лв.
Фетие, Турция
10 дни / 7 нощувки
Вид хранене: AI+
от 907.5 лв.
Фетие, Турция
10 дни / 7 нощувки
Вид хранене: FB
от 1254.5 лв.
Фетие, Турция
10 дни / 7 нощувки
Вид хранене: UAI
от 1566 лв.
Фетие, Турция
10 дни / 7 нощувки
Вид хранене: HB
от 437 лв.
Фетие, Турция
10 дни / 7 нощувки
Вид хранене: AI
от 645 лв.

ПОЧИВКИ ЛЯТО 2018 във ФЕТИЕ, Турция

ПРОГРАМА
1`ви ден
Тръгване в 12.30ч. от София, автогара Сердика, 14.30ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”. Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. По обед пристигане в ФЕТИЕ. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

2`ри ден до 8`ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на "Ориент 99".

9`ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Отпътуване за България.

1-0-ти ден – По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София, автогара Сердика

МИНИМАЛЕН БРОЙ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПОЧИВКАТА 35 ТУРИСТА! АКО БРОЙКАТА НЕ СЕ СЪБЕРЕ ВСЕКИ ТУРИСТ МОЖЕ ДА СИ ЗАПЛАТИ ТРАНСФЕР ОТ МАРМАРИС ДО ФЕТИЕ И ДА ОСЪЩЕСТВИ ПОЧИВКАТА СИ ИЛИ ДА СЕ ОТКАЖЕ БЕЗ НЕУСТОЙКА!

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:

 • Транспорт с лицензирани комфортни автобуси за международен транспорт на „Ориент 99” ООД - в автобусите се предлагат студина напитка или минерална вода;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база във ФЕТИЕ;
 • медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. доплащане /;
 • магистрални и фериботни такси;
 • ПОДАРЪК: бутилка минерално вода;
 • изпращане от представител на ТА “Ориент 99” ООД при отпътуването на автобусите от София и Пловдив;
 • обслужване от представител на ТА “Ориент 99” ООД през цялото време на пътуването.
 • посрещане на местó в Турция от представител на фирмата партньор на ТА Ориент 99 ООД .

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Министерство на външните работи уведомява, че считано от 31.12.2014 г. не се разрешава влизане в Република Турция през граничните контролно-пропускателни пунктове на граждани, чиито паспорти или документи, ползвани вместо паспорти, нямат срок на валидност най-малко шестдесет дни от датата на изтичане на срока на визата, на безвизовия гратисен период (90 дни в рамките на шест месеца) или срока на валидност на разрешителното за пребиваване.
 • Във връзка с горното, настоятелно препоръчваме на българските граждани, преди да предприемат пътуване до Република Турция, да проверят дали паспортите им имат валидност, съобразена с посочените изисквания.

ЛЕГЕНДА:
 • HB – (Закуска и вечеря).
 • ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
 • ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки).

ЗАБЕЛЕЖКИ:
 • НАСТАНЯВАНЕ В АВТОБУСА СТАВА ПО РЕД НА ЗАПИСВАНЕ СЛЕД ПРЕДПЛАТЕНИТЕ МЕСТА АКО ИМА ТАКИВА:
 • ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 1 ДО 4 МЯСТО СЕ ДОПЛАЩА - 30 лева!
 • ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 5 ДО 12 МЯСТО СЕ ДОПЛАЩА - 20 лева!
 • ЗА ГАРАНТИРАНИ МЕСТА ПРЕД И ЗАД ВТОРА ВРАТА НА АВТОБУСА - 20 лева!

ФЕТИЕ е място за ценителите на качественото разтоварване.
Разположен в западната част на залива Фетие, курортът предлага на своите гости уникална природа, която ще Ви накара да отпочинете истински сред планини, кедрови и елхови гори. Надарен с неповторим синхрон между планина и море, Фетие предлага плажове, които са изключителни – поддържани чисти и със златен пясък, те ще Ви накарат да изживеете дългоочакваната от Вас морска ваканция в Турция.
Фетие обаче има на разположение и друго предимство – многобройни хотели. Те са тихи и спокойни, какъвто е и целият курортен град, и ще Ви осигурят мечтаната почивка и уединение.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ:
 • Античните градове на Ликия - Ксантос и Патала, храмът Летоон.
Ксантос е уникален археологичен комплекс, съхраняващ останките на Древна Ликия, датиращ от 8 век.пр.н.е. От 1988 е включен в списъка на ЮНЕСКО със световно културно наследство.
Пинара датира от 5 век пр.н.е. на ликийски означава „кръгъл“, наречен е така заради огромното плато, на което се разполага и от където се открива фантастична гледка. Името на древния град се споменава и в Илиада като родното място на легендарния троянски стрелец Пандар.

 • Tlos – един от най-старите градове в региона, в миналото е бил важен религиозен център.

 • Olu Deniz (в превод „мъртво море“) – или както още го наричат посетителите : „синята лагуна“. Уникален природен феномен само на 8 километра от града. Плажовете на olu Deniz са сред най-красивите на света - километри бял пясък, който плавно се спуска към дълбините на Средиземно море. Кристалните му води привличат посетители от цял свят. Но ако навалица от плажуващи не е по вкуса ви, не се колебайте да вземете една карта на региона и да се впуснете в търсене на малки и закътани плажчета. Ще останете изненадани!

 • Kayakoy – призрачното градче. Селището е било обитавано от гърци до 1923 година, а днес е съхранено като музей на открито.

 • Национален парк Сакликент – на разстояние 50 км от Фетие се простира каньонът на Сакликент с дължина 18 километра и дълбочина 300 метра, където студените води от топящия се сняг на планината Тавър са се врязали в скалите, образувайки причудливи форми. Оформени са пътеки за посетителите с обща дължина 4 километра и са достъпни само през лятото. На турски Сакликент означава „скрит град“. Има възможност за рафтинг по реката.


Нeобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Можете да направите своето запитване, заявка или конкретна поръчка, като направите онлайн запитване за избраната от Вас цена и вид стая. Опишете вашите желания, възможности и изисквания, както за периода и срока на пътуване, така и за бюджета, в който бихте желали да се вместим и ни ги изпратете. В рамките на следващия работен ден ще Ви изготвим нашето предложение, съобразно критериите, които сте определили. Нашият принцип на работа е "Максимално удовлетворение на минимални цени"

УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ лято 2018!

Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.

При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват освен в случаите когато туриста избере друга дата и заплати за нея по съответната тарифа към момента или намери други хора които да го заместят и съответно и те заплатят сумата за почивка по тарифите в момента само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента!

Краен срок за уведомяване на потребителя, когато този брой не е набран: 20 дни преди датата на тръгване.

Всяка смяна на име по направена резервация се заплаща по 20 лв. такса!

УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!

1. Стаята на ПОТРЕБИТЕЛЯ е резервирана след 14.00 часа в деня на настаняване и трябва да се освободи до 12.00 часа в деня на напускане. Всеки по-дълъг престой се заплаща допълнително на място от туриста.
2. Преди настаняване или след напускане съобразно обявените часове не се ползват никакви услуги в хотелите или същите се ползват срещу допълнително заплащане.
3. Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря или All Inclusive (всичко включено). При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
4. Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.
5. При настаняване на трима души в стая с три легла в стандартна стая третият човек ползва отстъпка от цената и бива настанен на допълнително легло. Трети възрастен или деца се настаняват на стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.
6. Настаняването в стаи с изглед към морето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявено доплащане за това и е заплатено предварително в офисите или представителствата на ТУРОПЕРАТОРЪТ.
7. PROMO или ECONOMY стаи в хотелите са стаи на по-ниска цена с оглед на по-малък размер, крайна стая, без тераса, приземен етаж, по-малка баня, по старо обзавеждане или някакъв друг проблем;
8. Всички деца в автобуса имат седалка


ТА ”ОРИЕНТ 99” ООД има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора“ по чл. 97 от ЗТ с "Застрахователно дружество АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ , гр. София 1504, бул. Княз Дондуков №59 с полица № 13160173070000004, ЕИК: 115325673
ТА ”ОРИЕНТ 99 БГ” ООД има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора“ по чл. 97 от ЗТ с "Застрахователно дружество АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ , гр. София 1504, бул. Княз Дондуков №59 с полица № 13160173070000025, ЕИК: 203408048

Резервирай
Защо Orient 99?
20 години
професионализъм
и доказан опит
ГОЛЯМО
разнообразие от
качествени хотели
и услуги
10 любими
топ дестинации
Атрактивни
цени без конкуренция